Mijn naam is Janneke Meulepas. Ik ben getrouwd en mama van drie kinderen.  Ik heb altijd graag foto’s gemaakt, maar sinds de komst van mijn kinderen ging er een knop om. Kinderen groeien zo snel, er gebeuren zoveel dingen die ik voor eeuwig vast wil leggen. Niet alleen voor mezelf, ook voor mijn kinderen én voor jou. Herinneringen maken en samen terugkijken naar alle mijlpalen/ bijzondere momenten.

Dat is ook de reden dat ik ervan houd om ongedwongen foto’s te maken. Het liefste ga ik de natuur in, maak een wandeling en de mooie momenten volgen al snel. Jij als opdrachtgever mag ook een mooie, passende locatie kiezen, want ik laat me graag verrassen met waar en wat ik mag vastleggen met mijn camera.

Poseren probeer ik jullie zo min mogelijk te laten doen, dat sluit het minste aan bij de beleving van mijn hobby / vak als fotograaf. Wanneer je met meerdere personen op een foto wilt, ontkom je er niet aan afspraken te maken over hoe je dat het liefste doet. Poseren kan daar ook bij horen, al hou ik dat dan graag zo ontspannen en luchtig mogelijk. Ik probeer de emoties vast te leggen die er op dat moment zijn en er ook mogen zijn.