~ tarieven ~                                                 

Fotoshoot newborn, gezin etc.
Voor een shoot van uur bereken ik een tarief van €155,- (dit is dus incl. nabewerking en de bestanden digitaal aangeleverd in HR)
Omdat ik een fotograaf ben die niet van pose naar pose gaat maar juist een verhaal probeert te vertellen krijg je alle geselecteerde foto’s digitaal in hoge resolutie. Dus geen keuzestress welke foto’s je wel of niet wilt!

Het aantal foto’s is afhankelijk van de situatie en varieert per keer. Dit is o.a. ook afhankelijk van het soort shoot.  Informeer gerust bij mij zodat ik een indicatie kan geven!

Over het algemeen hebben we aan één uur, genoeg voor het verzamelen van mooie momenten.

Binnen een straal van 15 km vanaf Gemert reken ik geen reiskostenvergoeding.
Ik reis met alle plezier verder en daarvoor bereken ik € 0,30 per km.
Je kunt een shoot boeken vanaf minimaal een uur.

fotoshoot met familie
wanneer er een shoot gewenst word van een hele familie kan dit natuurlijk ook! mijn uurtarief is dan €190,- (dit is dus incl. nabewerking en de bestanden digitaal aangeleverd in HR)
Over het algemeen hebben we aan één uur genoeg voor het verzamelen van mooie momenten met de hele familie samen maar ook verschillende opstellingen, zoals aparte foto’s per gezin etc. je kunt het zo gek maken als je wilt.

Prijzen van studioshoots;

Studioshoots werken helemaal anders en dus is de prijs ook anders;
Een half uur incl 5 HR foto’s; € 50,-
Een uur incl 10 HR foto’s; €100,-
Meerprijs per foto is €8,- (als je dus meer foto’s wilt dan in het pakket zitten.)
Maar 1 of 2 foto’s nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden!
Wanneer de shoot klaar is stuur ik een gallerij naar je toe, waar je uit kunt kiezen welke foto’s je wilt. Deze zal ik dan nabewerken en uiteindelijk in HR naar je opsturen.

~ Informatie wanneer een shoot is bevestigd~

Leuk dat ik de fotoshoot mag verzorgen voor jullie! Ik heb een aantal punten om een shoot zo fijn mogelijk te laten verlopen. Want we willen natuurlijk beide een fotoreeks die aan onze verwachtingen voldoet.

Wanneer er kindjes op de foto gaan;
– Zorg je dat de kinderen met volle buikjes uitgeslapen deel nemen.
– Kindjes worden wel eens ziek; neem dan contact op om een andere datum te prikken.
– Attributen zijn altijd welkom om mee te nemen, maar zorg er dan wel voor dat dit attributen zijn die op de foto mogen. Soms kan dit helpend zijn om een kindje wat meer op hun gemak te laten zijn.
– Denk aan een tussendoortje die in korte tijd versnaperd kan worden. bijvoorbeeld fruitzakjes, krentjes etc. Dit kan behulpzaam zijn wanneer er een onderbreking nodig is. (Een koekje waar ze een kwartier op aan het sabbelen zijn is niet handig 😉 bijvoorbeeld )
– Ik probeer altijd een kind te volgen tijdens de shoot, en zo min mogelijk te dwingen, dit geeft spontanere foto’s. Tussendoor probeer ik ze wel uit de tent te lokken doormiddel van wat vragen of iets dergelijks.
-wanneer een jong meisje een jurkje of rokje draagt, raad ik aan om er een onderbroekje of een kort broekje onder te doen die gezien mag worden, zodat dit niet belemmerend is tijdens de shoot

Bij een buitenshoot;
Bij extreme weersomstandigheden overleggen we zoiezo van te voren, mocht je zelf twijfelen neem dan contact op. Bij koud weer denken aan warme kleding (desnoods thermo-ondergoed wanneer jassen niet gewenst zijn).

Kleding bij meerdere personen;
Alles is goed! Probeer wel kleding aan te doen die je in het dagelijks leven ook gewoon draagt. Allemaal witte shirtjes is heel veilig, maar straalt niet de werkelijkheid uit. Probeer wel een beetje wat kleuren af te stemmen om enigsinds wat rust te creeeren, dus allemaal natuurtinten, allemaal pasteltinten etc. Zolang het maar met elkaar matched. Printjes kunnen leuk zijn (vooral repeterende printjes) maar probeer hier niet in te overheersen.

studio;
Bij een shoot in de studio is het raadzaam om te bedenken van te voren wat je ongeveer wilt zodat we daar een plan voor kunnen maken, hier zal ik zoiezo naar informeren vooraf.

Bij vragen of twijfels kun je altijd contact met me opnemen!